O nama

Porodično pčelarsko gazdinstvo Kiralj je osnovano 2013 godine, i od onda postoji tendencija rasta. Pčelinjak se nalazi na obroncima Fruške gore blizu Sremskih Karlovaca, u neposrednoj blizini samog nacionalnog parka u prirodnom okruženju. Na samom placu i u okolini je bagremova šuma, a sa okolnih livada naše pčele skupljaju livadski med. Nedaleko je lipova šuma koju rado posećuju naše pčelice. Momentano gazdujemo sa 88 prijavljenih pčelinjih društava. 

Gazdinstvo je opremljeno kvalitetnom pčelarskom opremom od prohroma, automatskom kasetnom vrcaljkom, komorom za dekristalizaciju meda, automatskim otklapačem saća, dvodelnim cedilom za med, kantama za med, i ostalom neophodnom opremom.

od 2013.

Gazdinstvo vodi pčelar Karolj Kiralj uz pomoć cele porodice. Kćerka Čila Kiralj je diplomirani tehnolog ugljenohidratne hrane, te njena stručna pomoć je dobrodošla u dobijanju kvalitetnih proizvoda i iznalaženju novih proizvoda od meda, propolisa, pčelinjeg voska. Moramo istaći da nam naši prijatelji pomažu u većim poslovima: selidbe pčela i vrcanja.

PRODAJA

Ovo smo mi!

Pčelarsko gazdinstvo Kiralj